Amerikanske pandekager med bacon

2017-11-10

Amerikanske pandekager med bacon, æbler og ahornsirup
Det lyder underligt at blande bacon og sirup, men jeg fik tippet af en amerikaner, som mente at det var den perfekte kombination til pandekager, så jeg tænkte at jeg måtte prøve det. Æblerne var min egen idé for at tilføje lidt friskhed til smagen.
Dejen laves på samme måde som sidst jeg lavede amerikanske pandekager, men I får den lige igen:

2,5 dl mel
2 dl mælk
1 æg
1 spsk sukker
1 knivspids salt
1 tsk bagepulver

Mælken hældes i en skål, og mel, sukker, salt og bagepulver piskes i. Tilsæt ægget, pisk grundigt og lad herefter dejen hvile i 30 minutter eller mere inden pandekagerne steges.
Fyld:

Ingredienser

1⁄2 pk Bacon i skiver
1⁄2 Æble (i tern)
Ahornsirup (efter smag)

Fremgangsmåde

Baconskiver skæres i halve og steges sprøde på en pande. Behold lidt af fedtstoffet på panden og steg æbleternene i et par minutter. De skal have lidt overflade, men stadig have bid.
Server pandekagerne med sirup.
Og ja, det er faktisk virkelig lækkert!

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Popcakes guide

  • Nem pandekage opskrift

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Om fredagspandekagen

  • Lava kage opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *