Vælg den rigtige sushi kniv

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Sushi

Et af de vigtigste redskaber, når man skal lave sin egen sushi er kniven. Uden en ordentlig kniv er det ganske enkelt umuligt at skære fisk, grøntsager og makiruller på den rigtige måde. At lave sin egen sushi er i høj grad et præcisionsarbejde i alle facetter og med den... mere

Læs mere

Kanelsnegle opskrift

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Kager

Er du på udkig efter en opskrift på kanelsnegle? I så fald er du havnet det helt rigtige sted. Denne hjemmeside er nemlig dedikeret til forskellige lækre opskrifter på kanelsnegle. Vi har indsamlet og afprøvet en masse kanelsnegle opskrifter, så det her skulle være muligt at finde en opskrift til... mere

Læs mere

Kartoflens historie

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Kartofler

Kartoflen er globalt set langt fra et nyt fænomen. Den stammer fra Andesbjergene i Sydamerika, hvor den har vokset i mere end 8000 år. Det var omkring 6000 år siden at Inka-indianerne i Peru begyndte at dyrke den. Siden er der løbet mange kartofler igennem jorden og Inkaerne har i... mere

Læs mere

En heldig kartoffel og andre kartoffeludtryk

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Kartofler

Jeg ved det. Vi har nu bevæget os over i den mere kuriøse afdeling! Sagen er den, at mens jeg tidligere i dag sad og skrev en ny kartoffel opskrift, kom jeg pludselig i tanke om udtrykket ”en heldig kartoffel” og blev efterfølgende nysgerrig efter at finde ud af, hvor i... mere

Læs mere

Kartoffel opskrifter

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Kartofler

Er du på jagt efter kartoffel opskrifter? I så fald er du kommet det helt rigtige sted. Denne hjemmeside er nemlig dedikeret til denne, lille beskidte knold, der på godt og ondt er indbegrebet af dansk madlavning. Godt, fordi kartoflen er både sund, billig og nærende og så er dens... mere

Læs mere

Lørdagskylling – et levn fra 1980’erne

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Kylling

Stedet er et parcelhus i en lille vestjysk landsby og tidspunktet er en tilfældig lørdag aften i midten af 1980’erne. Fra køkkenet breder duften af kylling og ovnbagte kartofler sig lifligt til resten af huset. Det er blevet tid til ugens kulinariske højdepunkt: Lørdagsmiddagen, der denne aften – som så... mere

Læs mere

Den italienske menu

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Italienske opskrifter

Mange danskere kan med god grund have lidt svært ved at gennemskue hvordan den traditionelle italienske menu er bygget op. Der afviger nemlig en helt del fra en traditionel dansk 3-retters menu. I denne guide viser vi dig hvordan den italienske menu er opbygget, så du kan fremstå som en... mere

Læs mere

Verdens bedste kylling i karry

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Kylling

Kylling i karry er en af de mest udbredte retter, der serveres verden over. Næsten  alle verdens køkkener indeholder disse to let tilgængelige hovedingredienser, som i forskellige opskrifter kan kombineres med et utal af andre råvarer og tilpasses enhver smag. Det gør ikke noget, man er den populære dreng i... mere

Læs mere

Kornsorter til brød og bagning

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Ikke kategoriseret

Brød og er bliver en videnskab! Indenfor de seneste år er brødbagning af ældre kornsorter blevet trendy, eftersom visse ældgamle kornsorter igen bliver dyrket på dansk jord. Kornsorterne Svedjerug, Ølandshvede og Scalin bliver i dag dyrket og solgt til hjemmebageren, som kan eksperimentere i sin bagning med smag, krumme og... mere

Læs mere

Italienske opskrifter

Skrevet af: Special Minds | 0 kommentarer | | Kategori: Italienske opskrifter

Det italienske køkken er et af de mest populære i verden. Dette skyldes først og fremmest at italienerne på fornem vis har formået at kombinere enkel og rustik madlavning med fantastisk, universel velsmag, der værdsættes af såvel unge som gamle. Traditionelle italienske opskrifter På denne hjemmeside har vi samlet et... mere

Læs mere